Blog & Inspiratie Interieur

Geef een Housewarming Cadeau

housewarming cadeau

Geef een Housewarming Cadeau

Iemand in je familie of vriendenkring gaat verhuizen, maar wat geef ik als housewarming cadeau? Je wilt natuurlijk een persoonlijk cadeau doen. Een geschenk dat symbool staat voor een nieuwe levensfase. Je wilt het persoonlijk houden, daarom is een stadskaart van MINUSTO het ideale cadeau. Geef een uniek stadskaart van MINUSTO. Kies een stad of dorp naar keuze, bestel de poster en ontvang deze binnen 1 dag ingelijst thuis!

Jij geeft de mooiste stadsposter

Wil je het leukste housewarming cadeau geven? Stop dan met zoeken en kies voor het creatieve cadeau van MINUSTO. Eén ding is zeker: niemand anders zal het weggeven. Het is tijd om eindelijk iemand in uw omgeving een echt origineel cadeau te geven. Handgemaakt en uniek. Niet overtuigd? Probeer het.

Je cadeau voor het nieuwe huis komt op een mooie plek te hangen. Een portret van iemands ouderlijk huis of het huis waar iemand zijn studententijd doorbracht. Je kunt zelfs een portret laten maken van het huis dat je net hebt verlaten. Dit housewarming cadeau zal emotionele en nostalgische gevoelens oproepen en een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Bekijk onze stadsposters, kies en bestel en geniet morgen van onze poster!

Reviews van klanten

We houden van snelle service en tevreden klanten! Wil je een review achterlaten of heb je vraag?
E-mail ons op info@minusto.com en we helpen je graag verder!

minusto (1)

minusto. groningen.

Citymap posters van je stad of dorp

MINUSTO.com geproduceerd in Groningen – Alle rechten voorbehouden 2024

betaalmethoden