Blog & Inspiratie Interieur

Black Friday 2023

Black Friday

Black Friday 2023

Black Friday is een traditie die afkomstig is uit de Verenigde Staten en steeds meer landen over de hele wereld omarmen. Het is de dag na Thanksgiving, waarbij winkels enorme kortingen bieden op producten en diensten.

Het is een kans voor consumenten om cadeaus voor Kerstmis of andere feestdagen te kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Veel mensen staan vroeg op en maken lange rijen voor de deuren van winkels om de beste deals te pakken.

Sommige mensen zijn fanatiek en gaan zelfs op Black Friday jagen, waarbij ze van winkel naar winkel gaan om de beste aanbiedingen te vinden. Het is een hectische dag voor winkels en medewerkers, maar ook voor consumenten die vaak stress ervaren bij het zoeken naar de beste deals.

Met de opkomst van online winkelen, is Black Friday ook steeds meer een digitale gebeurtenis geworden. Winkels bieden nu ook kortingen aan op hun websites, waardoor consumenten vanuit hun eigen huis kunnen winkelen.

Hoewel Black Friday in de eerste plaats een dag is voor consumenten om te profiteren van kortingen, kan het ook een stressvolle en overweldigende ervaring zijn. Het is daarom belangrijk om een goede planning te maken en te onthouden dat het niet nodig is om alles in één dag te kopen. Dus zoek jij nog een leuke cadeau om te geven voor Black Friday? Bestel dan een leuke stadsposter van je woonplaats!

Vrijdag 24 november is het weer zover, je profiteert van leuke acties bij MINUSTO

Alle black Friday datums:

In 2023 valt Black Friday op vrijdag 24 november
In 2024 valt Black Friday op vrijdag 29 november
In 2025 valt Black Friday op vrijdag 28 november
In 2026 valt Black Friday op vrijdag 27 november

Reviews van klanten

We houden van snelle service en tevreden klanten! Wil je een review achterlaten of heb je vraag?
E-mail ons op info@minusto.com en we helpen je graag verder!

minusto (1)

minusto. groningen.

Citymap posters van je stad of dorp

MINUSTO.com geproduceerd in Groningen – Alle rechten voorbehouden 2024

betaalmethoden