Klantenservice

Klantenservice

Wat zijn de bezorgkosten?

De verzendkosten voor standaard levering zijn gratis in Nederland.  

Kan ik na mijn bestelling nog iets wijzigen?

Nadat je bestelling is geplaatst en word hij direct door ons verwerkt. Gemiddeld duurt het niet langer dan een uur voordat je bestelling “in productie”  wordt genomen. Mocht je jouw bestelling willen aanpassen laat ons dit dan met spoed weten via info@minusto.com . Vergeet niet je bestelnummer te vermelden als je ons mailt.

Kan ik de posters met lijst bestellen?

Het is mogelijk om een poster inclusief lijst te bestellen. Bij het selecteren van het formaat van je design kan je ook aangeven of je hier een houten lijst bij wil bestellen. Je kunt onze houten lijsten in de formaten A4 tot en met A2 bestellen. Al onze fotolijsten worden ophangklaar geleverd; je hoeft heb alleen zelf nog maar aan de muur te bevestigen. 

Kan ik ook een eigen ontwerp aanvragen?

We vinden het leuk om aan iedereen zijn specifieke wensen te voldoen. Indien je een specifiek ontwerp in gedachten hebt kun je deze aanvragen via info@minusto.com.

Welke betaalmehodes accepteren jullie?

We proberen zoveel mogelijk betaalmogelijkheden aan te bieden om de aankoop van posters toegankelijk te maken voor onze klanten. Wij accepteren momenteel de volgende betaalmethodes: iDEAL, Bancontact, Creditcard, en Klarna. Sommige van deze betaalmethoden zijn specifiek voor bepaalde landen. 

Andere vraag?

Stuur ons een e-mail op info@minusto.com en we helpen je graag verder!

Reviews van klanten

We houden van snelle service en tevreden klanten! Wil je een review achterlaten of heb je vraag?
E-mail ons op info@minusto.com en we helpen je graag verder!

minusto (1)

minusto. groningen.

Citymap posters van je stad of dorp

MINUSTO.com geproduceerd in Groningen – Alle rechten voorbehouden 2024

betaalmethoden