Over ons

Over ons

homepage2

Show your personality

Vergeet de cliché posters met standaard quotes welke je overal tegenkomt. Wij willen met onze designs graag laten zien dat het ook anders kan. MINUSTO staat voor “over jezelf” en bij onze posters staat jouw persoonlijkheid centraal.

Al onze ontwerpen zijn speciaal gemaakt om je mooiste herinneringen aan de muur te bewaren zodat jij er elke dag van kan genieten.

Elk detail telt

Onze designs zijn alles behalve standaard en worden door onze designers met liefde gecreëerd.

Jouw persoonlijkheid kun je terugvinden in de plek waar je nu woont of de plek waar je bent opgegroeid, je mooiste herinneringen of je favoriete plek. Al onze prints worden gedrukt op hoogwaardig FSC-gecertificeerd papier en worden op aanvraag persoonlijk ingelijst.

De posters van MINUSTO zijn niet alleen leuk voor jezelf maar ook erg leuk om cadeau te geven. Een persoonlijke poster is een uniek en bijzonder en een blikvanger om aan de muur te hangen.

minusto poster

Plaatsnaam Posters van MINUSTO

MINUSTO vertaalt bekende locaties, alledaagse onderwerpen en voorwerpen naar een strakke en heldere vorm. Bij MINUSTO ben je aan het juiste adres voor mooie, unieke en betaalbare kunst aan de muur.  Meer lezen over onze citymaps / stadsposters, klik dan hier.

Met liefde ontworpen door:

Handtekening footer

Reviews van klanten

We houden van snelle service en tevreden klanten! Wil je een review achterlaten of heb je vraag?
E-mail ons op info@minusto.com en we helpen je graag verder!

minusto (1)

minusto. groningen.

Citymap posters van je stad of dorp

MINUSTO.com geproduceerd in Groningen – Alle rechten voorbehouden 2024

betaalmethoden